Vergaderen of presenteren

't Hooghe Water is een perfecte locatie voor uw vergadering, presentatie of meeting. Uw medewerkers of relaties zijn letterlijk even los van de dagelijkse beslommeringen en laten zich graag inspireren door de fantastische locatie en het fantastische uitzicht. U werkt in een rustige ambiance en maakt desgewenst gebruik van de faciliteiten van onze goede keuken. 't Hooghe Water is een professionele partner bij de organisatie van vergaderingen, trainingen, seminars, bedrijfspresentaties, workshops, exposities etc.. U kunt gebruik maken van beamer, flip-over en draadloos internet. Wij bieden u een diversiteit aan lunch- en dinermogelijkheden die in ons sfeervolle restaurant gebruikt kunnen worden (of bij mooi weer op het terras aan het water).

Combineer het nuttige met het aangename en geniet na de vergadering van een mooi glas wijn, verfijnd bier en hapjes of een goed diner.

't Hooghe Water biedt twee vergaderruimtes, de ruimte van het restaurant zelf en de entresol/vide. Het restaurant is geschikt tot ca. 45 personen (exact aantal afhankelijk van gewenste opstelling); de vide voor gezelschappen tot 20 personen. De entresol is een half-open ruimte boven het restaurant, met uitzicht op het restaurant. De ruimte is niet geheel afsluitbaar, wat betekent dat u nog wel het “geroezemoes” van het restaurant hoort. Wilt u liever een afgesloten ruimte dan kunt u bij 't Hooghe Water terecht voor vergaderingen en meetings op maandag (m.u.v. feestdagen), op deze dag zijn wij namelijk gesloten voor a-la-carte. En van oktober tot en met maart op maandagen, dinsdagen en woensdagen. Wilt u op een andere dag bij ons terecht, bel ons dan even (010-4426305).