Trouwlocaties aan het water

Wat is er nou unieker dan trouwlocaties aan het water? Lekker buiten deze mooie dag beleven, met een beetje geluk met het zonnetje erbij. Bij ’t Hooghe Water is het mogelijk om aan het water te trouwen. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel aan de Hollandsche IJssel. Wij hebben een unieke ligging, omdat we vanuit ons restaurant op het water uitkijken. Het is ook mogelijk om na de plechtigheid van het trouwen op het terras te zitten.

Trouwlocaties aan het water

Hierbij wat praktische informatie over ’t Hooghe Water, de leukste locatie van alle trouwlocaties aan het water! Door de bijzondere ligging aan het water is dit een unieke trouwlocatie. Wij zijn een officiële trouwlocatie aangewezen door de gemeente. Het is dus ook mogelijk om de plechtigheid bij ons te doen. Na de plechtigheid kan de receptie of het feest op ons terras of in ons restaurant gehouden worden. Voor het feest is het ook mogelijk om een DJ of band in te huren, wij helpen graag met alles. Wij hebben zelf ook genoeg creatieve ideeën mocht dit gewenst zijn. Wat verder belangrijk is om te weten is dat er genoeg parkeermogelijkheid is bij ’t Hooghe Water. Ook voor mensen die minder goed ter been zijn, zijn er 15 plekken voor de deur beschikbaar. Als de bruid en bruidegom met een trouwauto afgezet willen worden kan dit voor de deur. Wij leggen dan speciaal voor jullie de rode loper uit! Geïnteresseerd in een bruiloft aan het water? Vraag dan een offerte aan!

trouwlocatie aan het water

Andere mogelijkheden bij ’t Hooghe Water

Naast de trouwlocatie zijn er nog veel meer mogelijkheden bij ’t Hooghe Water. Zo kan onze locatie ook als feestlocatie gebruikt worden, de locatie is geschikt voor heel veel verschillende soorten feesten. Daarnaast verzorgen wij recepties en zakelijke gelegenheden. Wij beschikken daarnaast over twee vergaderruimtes waar vergaderingen en presentaties kunnen worden gehouden. Het is ook mogelijk om de catering van een extern feest door ons te laten regelen. Verder is ons restaurant ook geopend voor een diner of een lunch. Daarnaast organiseren wij ook BBQ’s, brunches en high tea’s. Voor meer informatie over trouwlocaties aan het water kunt u contact opnemen.

 

Offerte aanvragen

 

Trouwen | Feesten | Recepties | Zakelijk | Vergaderen | Catering