Trouwlocatie Capelle aan den Ijssel

 

Je bruiloft moet natuurlijk een bijzondere dag worden die je nooit zult vergeten. Het is soms lastig om een geschikte locatie te vinden voor dit grote feest. De trouwplechtigheid moet natuurlijk ook in een geschikte ruimte zijn. Wij van ’t Hooghe Water hebben een unieke trouwlocatie aan het water beschikbaar.

Trouwlocatie Capelle aan den IJssel

Door haar bijzondere ligging aan de Hollandsche IJssel is ’t Hooghe Water een speciale trouwlocatie Capelle aan den IJssel. Het feest na de plechtigheid kan in het restaurant gegeven worden. Verder is het ook mogelijk om lekker op het terras buiten te zitten en te genieten van het uitzicht. Het is ook mogelijk om een DJ of een band te huren zodat het feest om nooit meer te vergeten wordt! Wij hebben veel ideeën en geven graag advies. Je kan de dag zo indelen zoals jij dat graag zou willen. Belangrijke informatie om te weten is dat er op 50 meter afstand een gratis parkeerplaats is voor de gasten. Hier kunnen ongeveer 150 auto’s staan en dichtbij de locatie is nog een parkeergelegenheid waar 15 auto’s kunnen staan. Dit is vooral handig voor gasten die slecht ter been zijn. Verder kan de trouwauto voor de ingang komen zodat deze je kan afzetten en je over de rode loper entree kan maken. Geïnteresseerd in deze unieke trouwlocatie Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie.

trouwlocatie capelle aan den ijssel


Faciliteiten ’t Hooghe Water

’T Hooghe Water heeft naast bruiloften ook een restaurant waar je terecht kan voor een lunch of diner. Tijdens de winter zijn we van donderdag t/m zondag geopend en tijdens de zomer zijn we van dinsdag t/m zondag geopend. Dit is altijd van 11.30 tot 22.00 uur. Bij de lunch zijn verschillende lekkere broodjes te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn een broodje brie uit de oven, broodje huisgemaakte tonijn salade of een broodje met serranoham. Genoeg keuze dus. Verder is er ook de mogelijkheid om een high tea of een BBQ arrangement te boeken bij ’t Hooghe Water. Voor meer informatie over trouwlocatie Capelle aan den IJssel kunt u contact opnemen.

 

Offerte aanvragen

 

Trouwen | Feesten | Recepties | Zakelijk | Vergaderen | Catering