Trouwen

't Hooghe Water is een officiële, door de Gemeente aangewezen, trouwlocatie! De trouwplechtigheid vraagt om een ruimte waar mensen graag bij elkaar zijn. Bij 't Hooghe Water bent u in goede handen. Trouwen aan het water, welk bruidspaar wil dat niet.
Ons terras aan het water biedt - indien het weer het toelaat - de mogelijkheid na de trouwplechtigheid het echtpaar te feliciteren, de bruidstaart aan te snijden en het glas te heffen op het huwelijksgeluk van bruid en bruidegom. Dit kan uiteraard ook binnen.

Uw bruiloft bij 't Hooghe Water
't Hooghe Water is een ideale locatie voor bruiloften. Onder meer door de warme uitstraling, de intieme sfeer, de unieke ligging aan het water, voldoende gratis parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid. Uw trouwdag moet natuurlijk van voor tot achter perfect zijn en daar wilt u zich geen zorgen over maken. Wij begeleiden u in alle onderdelen: de ontvangst, de ceremonie, de receptie, het diner en het feest. We hebben hier veel ervaring mee en dus ook leuke en originele ideeën.

Receptie
Na de huwelijksplechtigheid een receptie of feest houden? Dat kan in het restaurant of op ons prachtige terras aan de rivier. Wij kunnen kleine maar ook grote recepties of bruidsborrels tot 350 gasten ontvangen.Wij kunnen een receptie verzorgen in het restaurant, de naastgelegen brasserie, of (bij mooi weer) op het terras (evt. met terras heathers).

Bruiloftsfeest
Uiteraard behoort een spetterend huwelijksfeest ook tot de mogelijkheden. Wanneer u een knallende band of DJ plaatst in combinatie met overheerlijke hapjes en drankjes wordt uw huwelijksfeest zeker een succes! Uiteraard hebben wij nog veel meer ideeën en mogelijkheden.

Persoonlijke invulling
Uw wensen zijn voor ons het belangrijkst. Daarom werken wij niet met standaard pakketten, maar met een 'invulling op maat' oftewel uw persoonlijke invulling. Natuurlijk adviseren wij u graag op basis van onze ervaringen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!
Gaat u binnenkort trouwen? Denk dan zeker na over 't Hooghe Water als trouwlocatie. Kom gerust een keer langs om te kijken. Wij maken er samen met u de mooiste dag van uw leven van. Kom genieten bij de mooiste trouwlocatie van Capelle!

Belangrijke info trouwen
't Hooghe Water is gesitueerd aan de buitenkant van de Groenedijk, direct aan het water van de Hollandsche IJssel in Capelle aan den IJssel. Op 50 meter afstand is een gratis parkeergelegenheid voor ca.150 auto's. Boven, op 10 meter van de entree, zijn nog eens zo'n 15 parkeerplaatsen voor uw belangrijke gasten of gasten die slecht ter been zijn. Een eventuele trouwauto kan u voor het terras of de entree afzetten, waarna u op de rode loper stapt en naar binnen kunt lopen.