Top trouwlocaties

Er zijn veel top trouwlocaties te vinden om te trouwen. De dag dat je gaat trouwen moet een moment zijn om nooit te vergeten en hierbij is de locatie natuurlijk erg van belang. Wij hebben een unieke locatie voor je, namelijk aan het water! Wij hebben een restaurant en terras aan het water van de Hollandsche IJssel!

Er is veel mogelijk!

Doordat wij een door de gemeente zijn aangewezen als trouwlocatie kan de plechtigheid ook bij ons plaatsvinden. Na de plechtigheid kan het feest of de receptie in het restaurant of op het terras gehouden worden. Voor het feest kan de invulling zo als gewenst geregeld worden. Je zou bijvoorbeeld een band of een DJ kunnen inhuren om het feest compleet te maken. Het is ook mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen. Wij denken graag mee en hebben zelf ook genoeg ideeën om de bruiloft tot een succes te maken. Wij beschikken over 15 parkeerplekken voor de deur en er zijn 150 parkeerplekken op 50 meter afstand te vinden. Hierdoor kunnen mensen die slecht ter been zijn ook gewoon deelnemen aan het feest. Wanneer je met een speciale trouwauto afgezet zou willen worden kan dit voor de deur en de rode loper ligt dan speciaal voor jullie klaar! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of geïnteresseerd in één van de top trouwlocaties van Nederland? Vraag dan een offerte aan en kom meer te weten! Ook kan er contact opgenomen worden voor meer informatie.

 

 

Wat wij verder doen

Naast bruiloften organiseren doen wij nog veel meer. Als eerste is ons restaurant zes dagen per week geopend in de zomer en vier dagen per week geopend in de winter. In de zomer is dit van dinsdag t/m zondag en in de winter is dit van donderdag t/m zondag. Verder organiseren wij andere feesten zoals verjaardagsfeesten of bedrijfsfeesten. Verder hebben wij een aantal arrangementen beschikbaar, namelijk het barbecue arrangement, een high tea arrangement en een brunch arrangement.