Over ons

Algemene impressie of Over 't Hooghe Water

Er valt veel te zeggen over ons... Maar 't Hooghe Water is vanwege haar waanzinnige ligging zonder twijfel één van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel. Zo'n 5 minuten verwijderd van het centrum van Capelle aan den IJssel en direct gelegen aan de mooie rivier de Hollandsche IJssel. Het grote terras aan het water -waaronder ook een lounge terras- zijn echte trekkers! De prachtige, natuurlijke omgeving met uitzicht op de IJssel met grote schepen maar ook prachtige jachten en pleziervaart zorgt voor heerlijk genieten op het zomerse terras. 't Hooghe Water bevindt zich aan de fietsroute langs de IJssel en is erkend ANWB Gastvrij locatie en Fietsservicepunt.

In de winter kunt u bij ons genieten van heerlijke winterse gerechten. Vanuit ons warme restaurant heeft u tegelijkertijd een goed uitzicht op het mooie winterse landschap. Houten balken aan het plafond en een vloer van oude houten planken en zelf ontworpen, opvallende kroonluchters karakteriseren de locatie. De keuken is Nederlands-Frans met internationale tinten en seizoensgerechten. Restaurant, terras en toilet zijn ook toegankelijk voor rolstoelen. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

't Hooghe Water is allereerst restaurant voor lunch, diner, brunch, high tea, etc. Door de jaren heen hebben wij echter vele aanvragen gehad en gehonoreerd voor feesten, recepties, trouwen, evenementen etcetera. Wij proberen deze evenementen zo goed mogelijk te laten samen gaan met onze restaurantwerkzaamheden.

Wat als een paal boven ('t Hooghe) Water staat is dat de laagdrempelige sfeer ons kenmerkt. Iedereen voelt zich welkom bij 't Hooghe Water. Van huwelijksfeest tot diner en van bedrijfspresentatie tot barbecue; alles is mogelijk voor iedereen.

We zien ook u daarom graag verschijnen bij ons!