Lunch en diner

LUNCHKAART - 11.30-17.00 uur
Al het brood uit ons assortiment is bereid met de beste ingrediënten. Zonder E-nummers of andere additieven, maar alleen pure en 100% natuurzuivere producten, die met zorg zijn gekozen. Gemaakt door de natuur, bereid met liefde.
Gerechten op onze lunchkaart wisselen per seizoen.

DINERKAART - 17.30-21.30 uur
De seizoenen zijn leidend voor onze gerechten. Klassiekers met daarnaast ook moderne gerechten geïnspireerd door het huidige seizoen. Smakelijke herkenbare ingrediënten die altijd puur worden benaderd en het product in zijn waarde laten.

Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen en de wachttijd te beperken, vragen wij gezelschappen vanaf 8 personen te kiezen uit maximaal 3 verschillende hoofdgerechten. Vanaf 13 personen hebben wij een aangepaste kaart.

KINDEREN
Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij een KLEUR ME-NU! Hier staan de lekkerste gerechten op voor de kleintjes. Ook kunnen ze meedoen met een echt 3-gangen diner voor 12,50! Alle kinderen krijgen ook een kleurrijk presentje!

WIJNKAART
Onze wijnspecialist Anfors Imperial heeft met zorg onze wijnkaart samengesteld. Zij voelen zich aangetrokken tot Mediterraanse landen, waar wijn, gastronomie en genieten aandachtig verweven zijn met het dagelijkse leven. En daar sluiten wij ons bij aan.
Bij de seizoensgerechten serveren we buiten deze wijnkaart ook bijpassende wijnen geselecteerd door een sommelier.