De Hollandse Pot

Gezond, vers en ouderwets lekker

Geen tijd om te koken en toch vers en gezond eten, thuis of op de zaak?

Wij zijn open! Dinsdag t/m zondag van 17.00-20.00 uur. Vooraf bestellen is mogelijk. Omdat de deuren van het restaurant voorlopig gesloten zijn hebben wij besloten om weer met De Hollandse Pot open te gaan. In deze crisistijden hopen wij onze medewerkers aan het werk te houden door een gezonde maaltijd bij mensen thuis te brengen. Ook staan wij met alle liefde klaar voor senioren, alle hardwerkende mensen in de zorg of cruciale beroepen en voor iedereen die het te druk heeft om gezond te koken. Samen staan we sterk!

CORONA
De veiligheid van onze klanten en bezorgers is voor ons topprioriteit.  Onze bezorgers is gevraagd om de bezorgtas voor je deur neer te leggen, aan te bellen en op een afstand te wachten totdat je de bestelling in ontvangst neemt. Tevens kan er alleen via Ideal betaald worden zodat er geen contact is aan de deur. In onze keuken en bezorgauto’s volgen we strikte hygiënemaatregelen voor alle bestelling.

Wij bezorgen u de Hollandse Pot ® ! Gezond, vers en ouderwets lekker. De Hollandse Pot ® bereidt verse maaltijden die gezond en eenvoudig zijn, voedzaam en van Hollandse bodem. Wij werken met eerlijke, duurzame en verse seizoensproducten van goede kwaliteit. Met zo weinig mogelijk toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen, vers en op traditionele wijze bereid.

Toont alle 25 resultaten