High Tea en High Wine

High Tea

Gezellig bijkletsen met vriendinnen, een viering met de familie of met leuke collega’s genieten van verse hartige- en zoete lekkernijen met onbeperkt thee van Pure Leaf Real brewed tea, op één van de mooiste plekjes in Capelle…aan de IJssel.
Vanaf 2 personen kunt u bij ons een High Tea reserveren en deze bedraagt € 21,50 per persoon. U kunt tot minimaal 3 dagen van tevoren reserveren of wijzigen, mochten er minder gasten komen worden de gemaakte kosten doorberekend. Met mooi weer uiteraard te serveren op ons terras aan het water.
De kinderen kunnen mee genieten van de High Tea voor een gereduceerd tarief (4- 12 jr 50%). Ook-kunnen wij een speciale Kinder
-High Tea serveren! ’t Hooghe Water beschikt over kleurplaten, tv met dvd’s en kinderspeelplaatsen en mini-tennisvelden.

Onze tip! Om uw High Tea extra feestelijk te beginnen ontvangen wij u met een heerlijk glas mousserende Prosecco (meerprijs € 4,- p.p.).

 

High wine and beer

Na de High Tea is deze manier van luxe borrelen de nieuwe trend. Heerlijk kletsen met collega’s, familie of vrienden onder genot van een selectie van verrassende hapjes, geselecteerd door onze chef. De hapjes, wijnen en speciaalbieren sluiten qua smaakbeleving perfect op elkaar aan.