High Tea en High Wine

HIGH TEA aan de IJssel
Gezellig bijkletsen met vriendinnen, een viering met de familie of met leuke collega’s genieten van verse hartige- en zoete lekkernijen van het seizoen met onbeperkt thee van Pickwick - Slow Tea, op één van de mooiste plekjes in Capelle…aan de IJssel.

Vanaf 10 personen kunt u bij ons een High Tea reserveren en bedraagt € 21,50 per persoon. Met mooi weer uiteraard te serveren op ons terras aan het water. U kunt tot uiterlijk 3 dagen van tevoren reserveren*.

HIGH WINE & BEER
Na de High Tea is deze manier van luxe borrelen de nieuwe trend. Heerlijk kletsen met collega’s, familie of vrienden onder genot van een selectie van verrassende hapjes, geselecteerd door onze chef. De hapjes, wijnen en wisselende speciaal-bieren sluiten qua smaakbeleving perfect op elkaar aan.

De High Wine & Beer wordt geserveerd vanaf 4 personen en kost 23,50 p.p. en dient minimaal 3 dagen van te voren te worden gereserveerd*. Bij mooi weer kunnen wij uiteraard een tafel op ons terras reserveren.

KINDER HIGH TEA
De kinderen kunnen mee genieten van de High Tea voor een gereduceerd tarief (4- 12 jr 50%). Ook-kunnen wij een speciale Kinder High Tea serveren (vanaf 8 kinderen)!
’t Hooghe Water beschikt over kleurplaten, tv met dvd’s en kinderspeelplaatsen en mini-tennisvelden.