Groepen

IN GOED GEZELSCHAP
Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen en de wachttijd te beperken, vragen wij gezelschappen vanaf 8 personen te kiezen uit maximaal 3 verschillende hoofdgerechten. Vanaf 13 personen hebben wij een aangepaste kaart.

Vanaf 25 personen kunt u ook voor een buffet kiezen.

KEUZEMENU
Vooraf kunt u ook met een gezelschap vanaf 13 personen reserveren voor ons standaard 3-gangen keuzemenu voor slechts 29,95 p.p. Dit menu kunt u ook uitbreiden met een amuse en/of spoom.
Wij zorgen uiteraard voor een kaart zonder prijzen voor uw gezelschap.

De gerechten van het keuzemenu kunnen per seizoen wijzigen. Wenst u liever een ander gerecht op het menu, dan kan dat in overleg met de keuken vooraf worden besproken.

(ZAKELIJK) ARRANGEMENT DINER
Wilt u vooraf weten waar u aan toe bent? Of heeft uw afdeling een budget om rekening mee te houden? Dan kunt u ook kiezen voor een diner-arrangement incl. dranken. Vraagt u dit aan via mail@hooghewater.nl.

Er zijn ook keuzemenu's in andere prijsklassen beschikbaar, vraagt u hier gerust naar via mail@hooghewater.nl of maak een afspraak om uw wensen te bespreken! Wij denken graag met u mee!

KINDEREN
Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij een KLEUR ME-NU! Hier staan de lekkerste gerechten op voor de kleintjes. Ook kunnen ze meedoen met een echt 3-gangen diner voor 12,50!
Alle kinderen krijgen ook een kleurrijk presentje!

WALKING DINNER
Een “walking dinner” is een diner, waarbij je niet zit maar staat. Verspreid over de avond krijgen de gasten allerlei heerlijke gerechtjes gepresenteerd die zij staand kunnen eten (zitten mag natuurlijk ook). Het plezierige van een walking dinner is dat je niet gebonden bent aan een bepaalde zitplaats.

Het is een perfecte gelegenheid om op informele wijze met een groter gezelschap te kunnen genieten van kleine gerechtjes die steeds weer op een andere wijze gepresenteerd worden. De gasten kunnen de gerechtjes gemakkelijk eten, want deze worden geserveerd in een glas, kom, kop of op een klein bordje.