Fietsen

Een fietstocht is ideaal om lekker uit te waaien. Op de pedalen door de polders, trappen langs het water en toeren door sfeervolle plaatsjes of bruisende steden. En even uitrusten met iets lekkers, terwijl je e-bike oplaadt? Dat doe je bij uitstek bij de ANWB Gastvrij punten. Hier dragen ze fietsers een extra warm hart toe.

't Hooghe Water is zo'n Gastvrij punt. Hier kunt u uitrusten, iets lekkers eten en drinken, naar het toilet en m.b.v. de Fietsservicebox eenvoudige reparaties aan uw fiets zelf uitvoeren en uw elektrische fiets opladen.

Langs het terras loopt een fiets- en voetpad, dat onderdeel is van de fietsroute langs de IJssel. U heeft een adembenemend en uniek uitzicht over de prachtige IJssel en haar mooie oever! Ook de Capelse monumentenroute leidt langs 't Hooghe Water. Zie op deze pagina de fietsroutes van Gouda naar Capelle a/d IJssel en de Capelse monumentenroute.

Met de ANWB Fietsknooppuntenplanner plan je je eigen fietstocht aan de hand van het welbekende knooppuntennetwerk. Je ‘knoopt’ zelf de punten aan elkaar en ziet meteen wat leuke paden zijn en wat de afstand is. In de knooppuntenplanner zie je ook meteen de afstand, dus je kan stoppen of knooppunten verwijderen als de route te lang is.

Van tevoren een plaatsje reserveren kan natuurlijk ook. Mocht u met een groep komen, dan is reserveren zeker gewenst. Heeft u speciale wensen, vul dan even het offerte formulier in.