Feest locatie

Tijd voor een feestje bij dé ideale feest locatie? Bij Restaurant 't Hooghe Water kunt u terecht voor allerlei feestelijke gelegenheden. Van de verjaardag van oma tot de afscheidsborrel van uw collega. Behalve onze prettige ambiance en lekkere eten en drinken, bevinden wij ons ook nog eens op het mooiste plekje van Capelle net buiten Rotterdam. Vanuit ons restaurant (en natuurlijk op ons terras) heeft u een prachtig uitzicht over de IJssel.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.
Voor iedere gelegenheid hebben wij leuke ideeën. Uw feestje wordt zonder twijfel een groot succes!

Kinderfeestje? Ook daarin kunnen we iets betekenen! Kom tennissen (achter 't Hooghe Water ligt een tennispark), taart en patatjes eten! Ook andere mogelijkheden, zoals een kinder High Tea, buitenspelletjes, fotoshoot, springkussens en meer.

Feest locatie | Meer informatie

't Hooghe Water is gesitueerd aan de buitenkant van de Groenedijk, direct aan het water van de Hollandsche IJssel in Capelle aan den IJssel. Op 50 meter afstand is een gratis parkeergelegenheid voor ca.150 auto's. Boven, op 10 meter van de entree, zijn nog eens zo'n 15 parkeerplaatsen voor uw belangrijke gasten of gasten die slecht ter been zijn. Een eventuele trouwauto kan u voor het terras of de entree afzetten, waarna u op de rode loper stapt en naar binnen kunt lopen. Neem contact op voor een offerte op maat.

Feestlocatie
Feest locatie