Menukaarten

‘t Hooghe Water werkt graag met mooie, kwalitatief excellente en duurzame producten. Een kleine selectie:

Ambachtelijk ijs
Traditioneel Italiaans schepijs van een superieure kwaliteit, het is een zeldzaamheid in Nederland. ‘t Hooghe Water werkt met zuiver natuurlijk schepijs, bereid volgens de oude Italiaanse regels. De meest smaakvolle afsluiting van een exquise diner!

Brood
Biologisch bruin molenaars brood en biologisch zuurdesem. Beide ambachtelijk bereid brood. Zuurdesem is luchtiger en minder zoet dan ander wit brood.

IJsthee (koud)
Wij schenken Fuze Tea. Fuze Tea is een combinatie van thee met fruitsmaken en andere ingrediënten zoals hibiscus en kamille. Deze ingrediënten creëren een frisse, eigentijdse ijsthee: het resultaat is een heerlijke ijsthee. Fuze Tea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht thee-extract. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar.

Pure Leaf tea (warm)
Echte thee is de lekkerste thee. Op een duurzame manier geteeld en op de juiste manier gezet. Pure Leaf werkt samen met Rainforest Alliance, een non-profitorganisatie die thee levert van plantages die hun thee op een duurzame manier produceren.

Rainforest Alliance werkt met telers die vooruitdenken, die de natuurlijke bronnen willen beschermen en die op de lange termijn waken over de economische gezondheid van gewassen en gemeenschappen. Een plantage die het keurmerk van Rainforest Alliance wil dragen, moet voldoen aan strenge normen. Die worden opgesteld om goede landbouwpraktijken te garanderen, ecosystemen te beschermen, het welzijn van de lokale gemeenschappen te bewaken en de productiviteit te bevorderen.

Hieronder treft u onze menu’s aan. Op de overige pagina’s vindt u meer informatie over specifieke gelegenheden.

Lunchkaart

Dinerkaart

Wijnkaart

Kinderkaart
Reserveren

offerte