Menukaarten

Welkom bij ’t Hooghe Water! De seizoenen zijn leidend voor onze gerechten. Klassiekers met daarnaast ook moderne gerechten geïnspireerd door het huidige seizoen. Smakelijke herkenbare ingrediënten, die altijd puur worden benaderd en het product in zijn waarde laten.

Brood
Al het brood uit ons assortiment is bereid met de beste ingrediënten. Zonder E-nummers of andere additieven, maar alleen pure en 100% natuurzuivere producten, die met zorg zijn gekozen. Gemaakt door de natuur, bereid met liefde.

Asperges, mosselen en wildseizoen
Onze gerechten zijn wisselend en geïnspireerd door de seizoenen. In het voorjaar hebben wij uiteraard het 'Witte Goud' op de kaart staan met bijpassende wijnen en bieren. De zomer is hét seizoen voor mosselen. Naast de traditionele bereidingswijze staan er ook altijd verrassende gerechten met mosselen op de kaart. Het seizoen starten we altijd met onze populaire Mosselavond! Op deze avond genieten van onbeperkt mosselen op ons zonnige terras. In de wintermaanden hebben wij ook verschillende wildgerechten op de kaart staan tijdens onze 'Wilde Weken'.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle menu's en evenementen.

Dieetwensen en allergieën
Gerechten kunnen in overleg met de chef aangepast worden zodat wij rekening houden met dieetwensen en allergieën. Gelieve deze van tevoren aan ons door te geven.

Wij werken met een groot aantal leveranciers die een "Halal Certificate" hebben afgegeven.
Bij vragen kunnen wij u uiteraard informeren.

Duurzaam
Voor ons is verantwoord ondernemen volkomen logisch. Samen met onze zorgvuldig gekozen leveranciers en partners willen we de invloed van onze activiteiten op het milieu beperken. Onze producten zijn dus niet alleen kwalitatief goed, natuurlijk en gezond, ze zijn vooral ook puur en eerlijk.